Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco kundträff den 23-24 september 2020

Vi bjuder in alla våra kunder till vår kundträff som i år sker vid Rönneberga på Lidingö den 23-24 sept. Konferensanläggningen ligger ca 20 min från centralstationen i Stockholm. (tidigare var denna konferens planerad till 14-15 maj, men pga Corona flyttade vi den till i höst)

Vehco kundträff 2020 Rönneberga

Vi kör igång kl 10 den 23 sept med utbildning. Kom gärna tidigt och njut av god välkomstfika! De som ej vill vara med på utbildningspasset ansluter vid lunch kl 12. Under torsdagskvällen genomför vi en gemensam aktivitet innan vi äter middag tillsammans. Konferensen avslutas med lunch kl 12 på torsdagen.

Se gärna vår film om Vehco Kundträff!

Vehco har förbokat enkelrum på Rönneberga till självkostnadspris (1 650 kr/natt i enkelrum, 1780 kr/natt i dubbelrum + moms) och vi koordinerar alla bokningar (dvs. du behöver ej kontakta hotellet). I priset ingår övernattning och frukost. Rummen betalas på plats till hotellet i samband med utcheckning. Eftersom rummen är begränsade rekommenderar vi att boka så snart som möjligt "först till kvarn". Vid sen avbokning och om vi ej lyckas få någon annan att ta rummet debiteras kostnaden (dock brukar det oftast lösa sig).

Sugen på att vara med? Vänligen registrera dig då till evenemanget så snart som möjligt eftersom platserna är begränsade. Till anmälan!

Senaste OSA är 5 sept. Kontakta Johan Stråkander på 0735-000071 om du har några frågor.

Kontaktuppgifter till hotellet och vägbeskrivning.

Vi hoppas innerligt att få träffa dig den 23-24 sept på Lidingö!

 

Program

(Programmet kommer publiceras under mars månad, men i vanlig ordning kommer det innehålla utbildning, produktnyheter, gruppdiskussioner, föredrag från externa talare mm)

Vehco kundträff 2020 Rönneberga

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system