Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vi välkomnar Gösta Johanssons Åkeri AB som ny kund till Vehco!

Gösta Johanssons Åkeri genomför sedan 70 år tillbaka tanktransporter mellan kemiindustrin och deras slutkunder som exempelvis kan vara bolag inom pappers- och massaindustrin. Kemikalier transporteras också till livs- och läkemedelsproducenter och kommunala reningsverk. Bolaget har valt att installera fordonsdatorn Vehco Connect med Vehco Vehco Mobile (app som laddas ned i surfplattor eller telefoner) i bolagets fordon för att bland annat nyttja tjänsterna Positionering, Sparsam Körning och Start/Stopp-rapporter.

Gösta Johansson Åkeri effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen genom Vehco

Syftet med installationen av mobildatasystemet är att effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen genom förbättrat körbeteende. Viktiga kriterier för att välja Vehco som leverantör var bolagets beprövade produkter och skalbara lösning som väl svarade på företagets behov.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.