Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vi välkomnar Gösta Johanssons Åkeri AB som ny kund till Vehco!

Gösta Johanssons Åkeri genomför sedan 70 år tillbaka tanktransporter mellan kemiindustrin och deras slutkunder som exempelvis kan vara bolag inom pappers- och massaindustrin. Kemikalier transporteras också till livs- och läkemedelsproducenter och kommunala reningsverk. Bolaget har valt att installera fordonsdatorn Vehco Connect med Vehco Vehco Mobile (app som laddas ned i surfplattor eller telefoner) i bolagets fordon för att bland annat nyttja tjänsterna Positionering, Sparsam Körning och Start/Stopp-rapporter.

Gösta Johansson Åkeri effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen genom Vehco

Syftet med installationen av mobildatasystemet är att effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen genom förbättrat körbeteende. Viktiga kriterier för att välja Vehco som leverantör var bolagets beprövade produkter och skalbara lösning som väl svarade på företagets behov.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

tis, 2019-06-25
Vi välkomnar Cargoflex Sweden AB som ny kund till Vehco!

Cargoflex Sweden har valt att installera fordonsdatorn Vehco Connect med den fasta fordonsskärmen Vehco Vision i sina fordon. Syftet med projektet är att förbättra kommunikationen, effektivisera verksamheten och göra det enklare för såväl transportledning och förare att hålla koll på hur man ligger till avseende kör- och vilotidsreglerna.

mån, 2019-06-24
Vi välkomnar Gösta Johanssons Åkeri AB som ny kund till Vehco!

Gösta Johanssons Åkeri satsar på Vehco för att effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen