Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vi välkomnar Cargoflex Sweden AB som ny kund till Vehco!

Cargoflex Sweden AB är en transportförmedling med 15 års kunskap och erfarenhet med dagliga avgångar mellan Sverige och Norge. Bolaget transporterar även bilar i hela Europa. Tillsammans med samarbetspartners och fasta undertransportörer tar man hand om hela eller delar av logistikkedjan. Med hjälp av modern teknik mellan kontoret och dragbilarna säkerställs full kontroll på godset under hela resvägen.

 

Cargoflex ny kund till Vehco

Bolaget har valt att installera fordonsdatorn Vehco Connect med den fasta fordonsskärmen Vehco Vision i sina fordon för att bland annat nyttja tjänsterna Snabbmeddelanden, Positionering, Sparsam Körning,  Fjärrkopiering av färdskrivare och Kör- och vilotider. Syftet med projektet är att förbättra kommunikationen, effektivisera verksamheten och göra det enklare för såväl transportledning och förare att hålla koll på hur man ligger till avseende kör- och vilotidsreglerna. Viktiga kriterier för att välja Vehco som leverantör var bolagets beprövade produkter och skalbara lösning som väl svarade på företagets behov

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

tis, 2020-02-25
VEHCOS TÄVLING FÖR SPARSAM KÖRNING SÄNKTE UTSLÄPPEN MED 8000 TON CO2

Sedan 2017 tävlar mer än 9 000 förare årligen i tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge”. Tävlingen har blivit en stor framgång med ca 9 000 förare och 4 100 fordon som deltar. Dagab Backa i Göteborg blev bäst i Europa. Även Widéns Åkeri, IsakssonKarlsson (Buss) och Road Cargo Team Gävle vann priser inom sina klasser i tävlingen.

fre, 2019-09-27
Vehco stödjer "Fredagar för framtiden" och klimatstrejkerna

Ett av våra uppdrag är att hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck.