Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehcos julklapp är att hjälpa familjerna i Zambia med ren energi

Vehco donerar pengar till företaget TRINE som finansierar projekt inom solenergi i områden där människor idag inte har tillgång till el. Vi hoppas att du delar samma engagemang som vi för att hjälpa människor i utvecklingsländer att få tillgång till ren energi för en hållbar planet.

Vehco stödjer familjer i Zambia

Ruth Chipokosa i Zambia som får tillgång till ren solenergi genom TRINE.

Genom vårt stöd till projekt inom solenergi, får människor som Ruth ovan tillgång till ren energi och dramatiskt sänkta kostnader för energi. Ruths familj kan nu använda lampor när det är mörkt, hålla sig uppdaterade via radio och barnen kan göra läxorna när de kommer hem från skolan när det är mörkt.

1 av 5 av alla människor lever i "energifattigdom". De måste förlita sig på fossila bränslen för matlagning, uppvärmning och belysning. Detta orsakar allvarliga hälsoproblem, dåliga studieresultat och en ökning av koldioxidutsläppen. Solenergi kan lösa detta!

Läs mer om projektet som vi stödjer här!

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

lör, 2018-07-07
Vehco presenterar film om förarnas väntetider

Många transportbolag upplever problem med långa väntetider i samband med lastning och lossning. Vi har nu tagit fram en film som beskriver detta problem. I filmen beskriver lastbilschauffören Nicklas på Axess Logistics hur han arbetar tillsammans med sin transportledning för att minska väntetiderna.

tis, 2018-05-22
VEHCO SKRUVAR UPP TILLVÄXTTAKTEN GENOM NYA ÄGAREN ADDSECURE

AddSecure Group förvärvar den ledande europeiska Fleet Management-specialisten Vehco för att stödja fortsatt expansion och tillväxtplaner inom IoT. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Vehcos omfattande tillväxt inom telematik för flottor med kommersiella fordon. AddSecure kommer att stödja Vehcos expansion till nya marknader och produktområden samt genomförandet av nya kostnadseffektiva affärsmodeller och Vehcos utvecklingskapacitet.