Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco stödjer "Fredagar för framtiden" och klimatstrejkerna

Ett av våra uppdrag är att hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck. Exempel på hur vi gör detta inkluderar våra IT-lösningar som optimerar transporter och coachar förarna att köra sparsamt.

Internt har vi uppmuntrat våra anställda att vara med i klimatstrejken och fredagar för framtiden. Det innebär att våra anställda kan gå till lokala klimatstrejker under arbetstid. På bilderna nedan ser du team från några av våra Vehco-kontor som idag samlas för klimatstrejken.

Vehco stödjer fredagar för framtiden (#Fridaysforfuture) och klimatstrejkerna

På bilderna syns från vänster-höger, uppifrån och ned medarbetare från

  • Sverige
  • Spanien
  • Frankrike
  • Danmark
  • Holland

 

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.