Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna inom Fleet Management och Transportledning!

Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas, och under den senaste tiden har vi släppt en mängd produktnyheter. Samtidigt kommer de kommande månaderna bli händelserika med en mängd intressanta produktsläpp. Så missa inte detta kundseminarium där vi kommer gå igenom och visa er alla nya godbitar och en massa matnyttig information om hur du kan effektivisera din transportverksamhet.

Praktisk information

Datum: 14 maj

Tid: 09:30-11:00 + tid för diskussion och frågor

Seminariet spelas in och kommer finnas tillgängligt i moduler till våra kunder i efterhand

Seminariet är på svenska

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

 

 

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.