Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco.

Under 2017 lanserades Vehco Vision Fixed, en androidskärm för användning i kommersiella fordon som är ansluten till den inbyggda datorn Vehco Connect. Baserat på kundernas krav, lanseras nu Vehco Vision Mobile. Den nya surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med Vehco Connect (när man är intresserad av att samla in data från fordonet eller färdskrivaren).

 

Vehco Vision Mobile: Androidskärm för kommersiella fordon

Den nya 7’-skärmen levereras med inbyggt modem, GPS, kamera, hållare och laddare. Det har tagits fram för transportföretag som behöver en enhet som stöder mobilitet men där man önskar hålla nere driftskostnaderna. Detta sker genom att androidskärmen delvis är låst för nedladdning av externa appar vilket möjliggör att man bland annat kan säkerställa högre stabilitet och upptid samt lägre kostnader för datakommunikation (SIM-trafik). Det innebär att endast appar som har godkänts av Vehco kan aktiveras och användas i skärmen. Typiska funktioner som den nya surfplattan erbjuder är dokumentskanning, fotografering av skadat gods med kameran, underskrift via signaturer på skärmen och skanning av streckkoder.

Naturligtvis erbjuds även övriga av Vehcos tjänster på Vision Mobile (med eller utan Vehco Connect). Exempel på sådana funktioner omfattar Positionering, Spårning, Navigering, Meddelanden, Order- och uppdragshantering, Kör- och vilotider, Sparsam Körning, Aktiviteter och Fjärrkopiering av färdskrivare och förarkort.

 

Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL

"Med Vehco Vision Mobile erbjuder vi våra kunder en användarvänlig surfplatta med kontrollerad flexibilitet. Jag tror att den kommer att bli ett populärt val för många av våra kunder som värdesätter en bekymmersfri lösning som stödjer mobil användning”, säger Anna Stoldt, CSMO på Vehco.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

lör, 2018-07-07
Vehco presenterar film om förarnas väntetider

Många transportbolag upplever problem med långa väntetider i samband med lastning och lossning. Vi har nu tagit fram en film som beskriver detta problem. I filmen beskriver lastbilschauffören Nicklas på Axess Logistics hur han arbetar tillsammans med sin transportledning för att minska väntetiderna.

tis, 2018-05-22
VEHCO SKRUVAR UPP TILLVÄXTTAKTEN GENOM NYA ÄGAREN ADDSECURE

AddSecure Group förvärvar den ledande europeiska Fleet Management-specialisten Vehco för att stödja fortsatt expansion och tillväxtplaner inom IoT. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Vehcos omfattande tillväxt inom telematik för flottor med kommersiella fordon. AddSecure kommer att stödja Vehcos expansion till nya marknader och produktområden samt genomförandet av nya kostnadseffektiva affärsmodeller och Vehcos utvecklingskapacitet.