Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco förvärvar Polens ledande leverantör av system för Fleet Management, frameLOGIC, för att stärka sin europeiska närvaro

Felmeddelande

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1189 of /home/vehcogro/public_html/includes/bootstrap.inc).

Göteborg den 2 september, 2019: Idag förvärvade Vehco företaget frameLOGIC, vilket är den ledande polska leverantören av molnbaserade lösningar för Fleet Management (FMS), Transport Management (TMS) och Mobile Workforce Management (MWM). Genom förvärvet stärker Vehco sin position i Polen och sin strategi att bli den ledande leverantören inom dessa områden i Europa.

Sedan AddSecure gick in som nya ägare förra året har Vehco aktivt bedrivit sin tillväxtstrategi och vision om att bli ledande inom FMS i Europa för tunga kommersiella fordon (HCV). Det strategiska förvärvet av frameLOGIC kommer att ytterligare påskynda tillväxten och komplettera företagets befintliga erbjudande.

FrameLOGIC, som grundades 2004, är den ledande FMS- och TMS-spelaren i Polen. Företaget tillhandahåller komplexa tekniska lösningar för FMS, TMS och MWM. Företaget har sitt huvudkontor i Wrocław, Polen, men verkar över hela Europa med starkt fokus på polska, tyska, spanska och skandinaviska marknader.

Vehco förvärvar frameLogic i Polen

FrameLogic har 650 kunder och över 25 000 utrustade fordon. Företaget fokuserar på två stora målgrupper: transportföretag (så som Anhalt Logistics, Elflein, SCHERM Gruppe, Kim Johansen, LS Intertank, Kaj Madsen Fjelstrup, Kurt Beier, Transports Argelich, EPO Trans, MagTrans, etc.) och energiföretag (som t.ex. Tauron, PGE, KGHM, PKP PLK, etc.).

frameLOGIC kommer att fortsätta som ett separat företag och varumärke. Michał Szprynger kommer att gå med i Vehcos utvidgade ledningsgrupp och rapportera direkt till Vehcos verkställande direktör Johan Frilund.

Se bifogad pressrelease för mer infomration.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.