Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco förstärker organisationen i Finland med Heidi Howard

Vehco förstärker sin nordiska organisation genom Heidi Howard som den 8 januari började arbeta som Sales Manager för Vehco i Finland. Heidi kommer att ansvara för försäljning till nya och befintliga kunder på den finska marknaden. Närmast har Heidi arbetat som VD på SmartShop Scandinavia AB som erbjuder varuautomater som består av hårdvara, mjukvara, webbapplikation, integrationer till kundens egna kassasystem inom dagligvaruhandeln. Hos SmartShop fick Heidi en bra grund för att förstå och kunna förklara hur ett tekniskt avancerat system kan underlätta för kundens dagliga arbete.

 

Heidi Howard - Säljchef för Vehco i Finland

Heidi har även bakgrund inom transportbranschen genom ledande befattningar inom ett flertal e-handelsbolag där Heidi bland annat ansvarat för bolagens  logistik mellan Sverige och Finland.  

 Andreas Östlund, Nordisk Säljchef för Vehco kommenterar: "Heidi kommer att bli en stor tillgång för oss. Vi är glada att kunna välkomna henne ombord för att vara en del av vår nuvarande framgångsrika verksamhet och vår framtida tillväxt. Vi tror att Heidi starkt kommer att bidra till vår framgångsrika utveckling på den finska marknaden ".

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

lör, 2018-07-07
Vehco presenterar film om förarnas väntetider

Många transportbolag upplever problem med långa väntetider i samband med lastning och lossning. Vi har nu tagit fram en film som beskriver detta problem. I filmen beskriver lastbilschauffören Nicklas på Axess Logistics hur han arbetar tillsammans med sin transportledning för att minska väntetiderna.

tis, 2018-05-22
VEHCO SKRUVAR UPP TILLVÄXTTAKTEN GENOM NYA ÄGAREN ADDSECURE

AddSecure Group förvärvar den ledande europeiska Fleet Management-specialisten Vehco för att stödja fortsatt expansion och tillväxtplaner inom IoT. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Vehcos omfattande tillväxt inom telematik för flottor med kommersiella fordon. AddSecure kommer att stödja Vehcos expansion till nya marknader och produktområden samt genomförandet av nya kostnadseffektiva affärsmodeller och Vehcos utvecklingskapacitet.