Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco!

Road Cargo är ett transportföretag som består av nio egna åkerikontor. Bolaget har erfarenhet och kunnande inom både lastbilstransporter och järnvägstransporter. Denna struktur gör att man har ett brett tjänsteutbud med kundanpassade transportlösningar som levereras med hög servicenivå.

Road Cargo investerar i Fleet Management System från Vehco

Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Systemen består av fordonsdatorn Vehco Connect med den fasta androidskärmen Vehco Vision Fixed och tjänsterna Positionering, Snabbmeddelanden, Sparsam Körning, Checklista, Färdskrivarkopiering, Aktiviteter samt Kör & Vilotider. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

Road Cargo väljer Vehco Connect fordonsdator och Vehco Vision skärm  för kommersiella fordon

Även visning av Kör- och Vilotider för förare och transportledning i realtid samt förenklad administration av fjärrkopiering av färdskrivare och förarkort är viktigt för Road Cargo. Huvudkriterier för val av Vehco som leverantör var Vehcos kompletta och breda lösning som väl svarade upp mot Road Cargos behov samt att systerföretaget EB Logistik även använt Vehcos lösning framgångsrikt sedan en tid tillbaka

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

lör, 2018-07-07
Vehco presenterar film om förarnas väntetider

Många transportbolag upplever problem med långa väntetider i samband med lastning och lossning. Vi har nu tagit fram en film som beskriver detta problem. I filmen beskriver lastbilschauffören Nicklas på Axess Logistics hur han arbetar tillsammans med sin transportledning för att minska väntetiderna.

tis, 2018-05-22
VEHCO SKRUVAR UPP TILLVÄXTTAKTEN GENOM NYA ÄGAREN ADDSECURE

AddSecure Group förvärvar den ledande europeiska Fleet Management-specialisten Vehco för att stödja fortsatt expansion och tillväxtplaner inom IoT. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Vehcos omfattande tillväxt inom telematik för flottor med kommersiella fordon. AddSecure kommer att stödja Vehcos expansion till nya marknader och produktområden samt genomförandet av nya kostnadseffektiva affärsmodeller och Vehcos utvecklingskapacitet.