Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Lanseringen av Vehco 4 gör succé på Elmia Lastbil 2014

Den 20 augusti öppnade portarna för Elmia Lastbil 2014. Det var stort tryck i Vehcos monter och lanseringen av Vehco 4 gjorde succé då många av besökarna var intresserade av Vehcos nya produktpaketering.

Paketeringen innebär att Vehco 4 både kan köpas som app eller tillsammans med smartphone, surfplatta eller med fast installerad fordonsdator. Vehcos kunder kan nu dessutom välja mellan att köpa eller hyra de olika produktpaketen.

Vid mässan demonstrerades även funktionerna Kör- och vilotider och Sparsam Körning på Android.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.