Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Bussoperatören Sandarna Transporter investerar ytterligare i Vehco

Sandarna transporter (www.sandarna.se) har sedan 2012 använt Vehcos system för sparsam körning och bränsleuppföljning. Nu investerar bolaget i system till ytterligare 34 fordon som trafikerar linjerna Blå Express & Svart Express i Göteborg. Sandarna blir en av de första kunderna i Sverige som kommer använda Vehco 4 Onboard som bygger på Vehcos nya fordonsdator Com4.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.