Välj ditt land för kommersiell och lokal information

AddSecure-ägda Vehco tillsätter ny finansdirektör

Felmeddelande

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1189 of /home/vehcogro/public_html/includes/bootstrap.inc).

Jenny Nyström har utsetts till ny finansdirektör hos Vehco

Vehco, en ledande europeisk leverantör av Fleet Management System (FMS) och del av AddSecure, meddelade idag att Jenny Nyström har utsetts till bolagets nya finansdirektör. Nyström kommer senast från Stena Stål AB och tillträder sin nya tjänst den 1 april.

Sedan AddSecure steg in som nya ägare av Vehco i maj 2018 har företaget stärkt sina finansiella förutsättningar och tagit marknadsandelar med nya förvärv. Som finansdirektör kommer Jenny Nyström att spela en central roll i den fortsatta expansionen. Med 20 års erfarenhet och dokumenterade strategiska färdigheter kommer hon att bidra med värdefull kunskap och kompetens till Vehcos ledningsgrupp.

Jenny har en lång och bred erfarenhet av ekonomi, från redovisning till controlling, från operationell verksamhetsnivå till koncernnivå. Erfarenheter som kommer att vara till stor nytta i bygget av Vehco och AddSecure framgent. Jenny har även gedigen erfarenhet av ledningsgruppsarbete i industriföretag vilket kommer att vara ett tillskott till Vehcos ledningsgrupp i utvecklingen av företaget, säger Johan Frilund, VD för Vehco.

Jenny Nordström new CFO at Vehco

Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Vehco och att bidra till företagets fortsatta tillväxt. Jag trivs i händelserika miljöer och tror att mina tidigare erfarenheter av processarbete kommer att vara värdefulla i min nya roll. Jag har blivit oerhört väl emottagen av Vehcos ledningsgrupp och tycker att det ska bli roligt att ingå i teamet, säger Jenny Nyström, finansdirektör på Vehco.

För mer information, kontakta:

Johan Stråkander, Marketing Manager, Vehco AB, tel. 031-64 51 23, johan.strakander@vehco.com

Kristina Grandin, Corporate Communications, AddSecure, tel. 070 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

tis, 2020-02-25
VEHCOS TÄVLING FÖR SPARSAM KÖRNING SÄNKTE UTSLÄPPEN MED 8000 TON CO2

Sedan 2017 tävlar mer än 9 000 förare årligen i tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge”. Tävlingen har blivit en stor framgång med ca 9 000 förare och 4 100 fordon som deltar. Dagab Backa i Göteborg blev bäst i Europa. Även Widéns Åkeri, IsakssonKarlsson (Buss) och Road Cargo Team Gävle vann priser inom sina klasser i tävlingen.

fre, 2019-09-27
Vehco stödjer "Fredagar för framtiden" och klimatstrejkerna

Ett av våra uppdrag är att hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck.