Välj ditt land för kommersiell och lokal information

AddSecure-ägda Vehco tillsätter ny finansdirektör

Jenny Nyström har utsetts till ny finansdirektör hos Vehco

Vehco, en ledande europeisk leverantör av Fleet Management System (FMS) och del av AddSecure, meddelade idag att Jenny Nyström har utsetts till bolagets nya finansdirektör. Nyström kommer senast från Stena Stål AB och tillträder sin nya tjänst den 1 april.

Sedan AddSecure steg in som nya ägare av Vehco i maj 2018 har företaget stärkt sina finansiella förutsättningar och tagit marknadsandelar med nya förvärv. Som finansdirektör kommer Jenny Nyström att spela en central roll i den fortsatta expansionen. Med 20 års erfarenhet och dokumenterade strategiska färdigheter kommer hon att bidra med värdefull kunskap och kompetens till Vehcos ledningsgrupp.

Jenny har en lång och bred erfarenhet av ekonomi, från redovisning till controlling, från operationell verksamhetsnivå till koncernnivå. Erfarenheter som kommer att vara till stor nytta i bygget av Vehco och AddSecure framgent. Jenny har även gedigen erfarenhet av ledningsgruppsarbete i industriföretag vilket kommer att vara ett tillskott till Vehcos ledningsgrupp i utvecklingen av företaget, säger Johan Frilund, VD för Vehco.

Jenny Nordström new CFO at Vehco

Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Vehco och att bidra till företagets fortsatta tillväxt. Jag trivs i händelserika miljöer och tror att mina tidigare erfarenheter av processarbete kommer att vara värdefulla i min nya roll. Jag har blivit oerhört väl emottagen av Vehcos ledningsgrupp och tycker att det ska bli roligt att ingå i teamet, säger Jenny Nyström, finansdirektör på Vehco.

För mer information, kontakta:

Johan Stråkander, Marketing Manager, Vehco AB, tel. 031-64 51 23, johan.strakander@vehco.com

Kristina Grandin, Corporate Communications, AddSecure, tel. 070 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Co-Driver, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system

Nyheter

mån, 2020-05-04
Vehco Nordic kundseminarium 14 maj, 2020

Var med vid vårt digitala kundseminarium den 14 maj där vi kommer att presentera de viktigaste produktnyheterna och trenderna

fre, 2020-04-17
KONTINUITET I VEHCOS PART OF ADDSECURE VERKSAMHET I CORONATIDER

Coronavirus-situationen har påverkat människors liv världen över. På Vehco Part of Addsecure övervakar vi kontinuerligt corona-pandemins utveckling och dess effekt på det globala samhället.
Som kund till oss och användare av våra lösningar kan du känna dig trygg med att våra säkrade kritiska kommunikation och data inte påverkas. Vi har en plan för affärskontinuitet på plats och tjänsten som vi tillhandahåller våra kunder kommer inte att påverkas. Och det är självklart så att våra anställdas, kunders och partners hälsa och säkerhet är av största vikt.