Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Om oss

Vehco är en ledande europeisk leverantör av system för transportledning och fleet management (FMS). Bolaget är en del av AddSecure (se nedan). Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla systemlösningar för att effektivisera transporter med tunga och lätta kommersiella fordon. Vehco värderar närvaro för sina kunder och är fysiskt representerad på de flesta av sina målmarknader för att ge personligt stöd i varje land. Företaget har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Polen (via frameLOGIC) och Frankrike. Vi strävar efter att alltid erbjuda närhet och kontakt med kunder på det lokala språket. Vehco marknadsför och säljer våra produkter genom ett eget försäljningsteam och genom partners i Europa.

Vehco erbjuder system som hjälper åkerier att spara bränsle och förenkla administrationen

Nyckeltal:

  • 2000 kunder i Europa
  • 100 000 uppkopplade fordon
  • 250 anställda
  • 32 M€ i omsättning
  • 17% av omsättningen investeras i forskning och utveckling

 

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta.

AddSecures kunder verkar bland annat inom säkerhetsbranschen, inom fastighetssäkerhet och -automation, inom transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer. De erbjuds lösningar inom Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids och Smart Transport. 

Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 450 anställda i 12 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa.
AddSecure är majoritetsägt av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014.

Filer 
brochure_vehco_201701_se_ld.pdf

Fyll i nedan information för att ladda ner dokumentet

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system