Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Om oss

Vehco är en ledande europeisk leverantör av system för Fleet Management (FMS). Bolaget är en del av AddSecure (se nedan). Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla FMS till tunga och lätta kommersiella fordon. Vehco värderar närvaro för sina kunder och är fysiskt representerad på de flesta av sina målmarknader för att ge personligt stöd i varje land. Företaget har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike. Vi strävar efter att alltid erbjuda närhet och kontakt med kunder på det lokala språket. Vehco marknadsför och säljer våra produkter genom ett eget försäljningsteam och genom partners i Europa och i Nordamerika.

Vehco erbjuder system som hjälper åkerier att spara bränsle och förenkla administrationen

Nyckeltal:

  • 1500 kunder i Europa
  • 70 000 uppkopplade fordon
  • 150 anställda
  • 27 M€ i omsättning
  • 17% av omsättningen investeras i forskning och utveckling

 

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Vi förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Total har vi levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter.

Våra lösningar - som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner - är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft. Vi arbetar för närvarande främst inom följande affärsområden; fastighetssäkerhet, fastighetsautomation, energi och smarta städer, samt fleet management.

Företaget grundades i början av 1970-talet och har idag närmare 300 anställda. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa.

AddSecure ägs av Abry Partners, en amerikansk private equity-fond som grundades 1989 och som har sitt huvudkontor i Boston, USA. Abry Partners är ett av USA:s mest framgångsrika private equity-bolag och har sedan starten genomfört mer än 550 transaktioner till ett värde av över 61 miljarder US dollar.

För mer information, besök www.addsecure.se

Filer 
brochure_vehco_201701_se_ld.pdf

Fyll i nedan information för att ladda ner dokumentet

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system