Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Nyheter

11 apr 2019
  • Corporate

Paetronics byter namn till Vehco

Vehco tillkännager idag namnändring av Paetronics till Vehco. Genom re-brandingen stärker företaget varumärket Vehco i Norden och vidare ut i Europa.

01 apr 2019
  • Corporate

AddSecure-ägda Vehco tillsätter ny finansdirektör

Vehco, en ledande europeisk leverantör av Fleet Management System (FMS) och del av AddSecure, meddelade idag att Jenny Nyström har utsetts till bolagets nya finansdirektör. Nyström kommer senast från Stena Stål AB och tillträder sin nya tjänst den 1 april.

08 mar 2019
  • Händelser

VEHCOS TÄVLING FÖR SPARSAM KÖRNING SÄNKTE UTSLÄPPEN MED 4 810 TON CO2

Under 2018 tävlade mer än 9 000 förare i tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge 2018”. Tävlingen blev en stor framgång då ett 60-tal bolag med ca 9 100 förare och 4 200 fordon valde att delta. Vehcos estimat visar på minskade utsläpp av CO2 med ca 4 810 ton och reducerad bränsleförbrukning med ca 1 822 100 liter diesel för de bolag som var med.

28 feb 2019
  • Corporate

Vehco utser ny VD för att stärka verksamheten och fortsätta den europeiska expansionen

Johan Frilund, som tillträder som ny VD för Vehco den 1 mars, kommer att lägga fokus på att positionera Vehco i det nya uppkopplade ekosystem som framträder inom transport- och logistikindustrin

21 feb 2019
  • Corporate

Vehco ändrar namn på Groeneveld ICT Solutions till Vehco

Göteborg, Sverige, 19 februari 2019. Groeneveld ICT Solutions, den ledande holländska leverantören av flottahanteringssystem, byter namn till Vehco. Sedan augusti 2018 har Groeneveld ICT Solutions varit en del av Vehco och är nu under samma varumärke. Genom ett starkt varumärke kan Vehco nu fungera mer effektivt på de olika marknaderna i Europa.

18 jan 2019
  • Corporate

Vehco förvärvar Finlands ledande Fleet Management-företag, Paetronics Oy, för att stärka sin nordiska position

Genom förvärvet stärker AddSecure och Vehco ytterligare sina positioner i Finland, samtidigt som Vehco fortsätter driva sin tillväxtstrategi och vision att bli den ledande FMS-leverantören för transportföretag med tunga fordon i Europa.

17 dec 2018
  • Händelser

Årets julklapp från Vehco är att hjälpa familjerna i Uganda

Vår julklapp till dig i år är att vi hjälper familjer i Uganda att få tillgång till ren elektricitet. Vehco investerar pengar i TRINE som finansierar projekt inom solenergi i länder där människor saknar tillgång till ren energi.

11 dec 2018
  • Business

Hagéns Åkeri minskar bränsleförbrukningen genom system för sparsam körning från Vehco

Vi välkomnar Hagéns Åkeri som ny kund till Vehco!

10 dec 2018
  • Business

Ove Jonsson Moheda AB effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi välkomnar Ove Jonsson Moheda AB som ny kund till Vehco!

Företaget ägs och drivs av Henrik & Fredrik Stensson. Den huvudsakliga verksamheten är transport av biprodukter från sågverk, men man utför även andra slags transporter. Genom tjänsterna Fjärrkopiering av färdskrivare, Sparsam Körning och Start- och Stopprapporter avser bolaget nu effektivisera verksamheten, minska administrationen och sänka bränsleförbrukningen.

07 dec 2018
  • Händelser

Götene Kyltransporter sparar miljoner genom projekt inom sparsam körning

På kort tid har det svenska transportföretaget Götene Kyltransporter (GKT) dramatiskt sänkt bränsleförbrukningen genom förbättringar inom Sparsam Körning. Vehco har följt projektet och imponerats av de starka resultaten där man förbättrat indexet för sparsam körning från 63 till över 80 på kort tid. De årliga besparingarna motsvarar över 6 miljoner kr.

Sidor

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system