Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Nyheter

25 jun 2019
  • Business

Vi välkomnar Cargoflex Sweden AB som ny kund till Vehco!

Cargoflex Sweden har valt att installera fordonsdatorn Vehco Connect med den fasta fordonsskärmen Vehco Vision i sina fordon. Syftet med projektet är att förbättra kommunikationen, effektivisera verksamheten och göra det enklare för såväl transportledning och förare att hålla koll på hur man ligger till avseende kör- och vilotidsreglerna.

24 jun 2019
  • Business

Vi välkomnar Gösta Johanssons Åkeri AB som ny kund till Vehco!

Gösta Johanssons Åkeri satsar på Vehco för att effektivisera verksamheten och sänka bränsleförbrukningen

28 maj 2019
  • Händelser

Vehcos kund Forslunds Bulktransport vinnare i Stora Åkeripriset 2019

Forslunds Bulktransport utsågs till vinnare i Stora Åkeripriset 2019 i samband med Sveriges Åkeriföretags årsmöte i Maj. Vehco är stolt leverantör till Forslunds Bulktransport, och vi genomförde en vinnarintervju med Jonas Forslund som är delägare i bolaget

22 maj 2019
  • Händelser

Sparsam, sparsammare, GKT...!

I en artikel i Svensk Åkeritidning nr 3/2019 beskrivs hur Götene Kyltransporter har genomfört en dramatisk förbättring inom sparsam körning. Mycket tack vare Mattias Vilgfors, en av åkeriets förare som är initiativtagare till uppryckningen som gett en märkbar ekonomisk och inte minst en stor miljömässig vinst.

20 maj 2019
  • Händelser

Supernöjda kunder på Vehco kundträff!

All-time-high när våra kunder betygsatte Vehco kundträff!

På Vehcos kundkonferenser samlar vi våra kunder och partners för att utbyta bra idéer, presentera våra senaste produktnyheter och lyssna på externa talare.

11 apr 2019
  • Corporate

Paetronics byter namn till Vehco

Vehco tillkännager idag namnändring av Paetronics till Vehco. Genom re-brandingen stärker företaget varumärket Vehco i Norden och vidare ut i Europa.

01 apr 2019
  • Corporate

AddSecure-ägda Vehco tillsätter ny finansdirektör

Vehco, en ledande europeisk leverantör av Fleet Management System (FMS) och del av AddSecure, meddelade idag att Jenny Nyström har utsetts till bolagets nya finansdirektör. Nyström kommer senast från Stena Stål AB och tillträder sin nya tjänst den 1 april.

08 mar 2019
  • Händelser

VEHCOS TÄVLING FÖR SPARSAM KÖRNING SÄNKTE UTSLÄPPEN MED 4 810 TON CO2

Under 2018 tävlade mer än 9 000 förare i tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge 2018”. Tävlingen blev en stor framgång då ett 60-tal bolag med ca 9 100 förare och 4 200 fordon valde att delta. Vehcos estimat visar på minskade utsläpp av CO2 med ca 4 810 ton och reducerad bränsleförbrukning med ca 1 822 100 liter diesel för de bolag som var med.

28 feb 2019
  • Corporate

Vehco utser ny VD för att stärka verksamheten och fortsätta den europeiska expansionen

Johan Frilund, som tillträder som ny VD för Vehco den 1 mars, kommer att lägga fokus på att positionera Vehco i det nya uppkopplade ekosystem som framträder inom transport- och logistikindustrin

21 feb 2019
  • Corporate

Vehco ändrar namn på Groeneveld ICT Solutions till Vehco

Göteborg, Sverige, 19 februari 2019. Groeneveld ICT Solutions, den ledande holländska leverantören av flottahanteringssystem, byter namn till Vehco. Sedan augusti 2018 har Groeneveld ICT Solutions varit en del av Vehco och är nu under samma varumärke. Genom ett starkt varumärke kan Vehco nu fungera mer effektivt på de olika marknaderna i Europa.

Sidor

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system