Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Nyheter

27 sep 2018
 • Corporate
 • Händelser

Vehco introducerar "Eco-Momentum" i Eco-Driving Challenge

I Vehco Eco-Driving Challange, där mer än 100 lag tävlar, introducerar vi nu Eco-Momentum! Detta är ett sätt att enkelt kunna följa upp de olika företagen som är med i tävlingen och få en uppfattning om hur mycket genomslag deras arbete med Sparsam Körning får. Själva beräkningen är ganska enkel att förstå; vi multiplicerar helt enkelt antalet förare med förbättringen av Vehco Eco-Driving Index. Syftet är att inspirera stora lag att förbättra det genomsnittliga Eco-Driving Index!

19 sep 2018
 • Händelser

Missa inte Vehco kundträff på Lidingö (Stockholm) den 22-23 nov

Kom med på vår kundträff den 22-23 november! Konferensen sker denna gång vid vackra Villa Lovik på Lidingö, ca 15 minuter utanför Stockholm. Vi kör i gång kl 10 den 22 nov och avslutar med lunch den 23 nov kl 12. Agendan är fylld med seminarier, utbildningar, gruppdiskussioner, gästföreläsningar och presentation av vår senaste utveckling. OBS: Antalet platser är begränsat!

24 aug 2018
 • Corporate

Vehco stärker sin ställning i Europa genom strategiskt förvärv av Groeneveld ICT Solutions

Göteborg den 20 augusti 2018. Vehco, en av de största Europeiska leverantörerna av system för Fleet Management, stärker sin position i Europa genom det strategiska förvärvet av Groeneveld ICT Solutions, den ledande holländska leverantören av system för Fleet Management. Genom förvärvet växer Vehco signifikant den installerade basen av anslutna enheter och blir den ledande leverantören av system för flotthantering till tunga kommersiella fordon (HCV) i Europa.

23 aug 2018

Stort intresse för Vehcos produktnyheter på Elmia Lastbil

Det var stort intresse för Vehcos produktnyheter i samband med att Elmia Lastbil 2018 öppnade under onsdagen den 23 augusti. Bland annat visade vi upp vår nya mobila androidskärm Vision Mobile samt en funktion för förarna så att de kan övervaka temperaturen i skåp och släp.

07 jul 2018
 • Händelser

Vehco presenterar film om förarnas väntetider

Många transportbolag upplever problem med långa väntetider i samband med lastning och lossning. Vi har nu tagit fram en film som beskriver detta problem. I filmen beskriver lastbilschauffören Nicklas på Axess Logistics hur han arbetar tillsammans med sin transportledning för att minska väntetiderna.

22 maj 2018
 • Business
 • Corporate

VEHCO SKRUVAR UPP TILLVÄXTTAKTEN GENOM NYA ÄGAREN ADDSECURE

AddSecure Group förvärvar den ledande europeiska Fleet Management-specialisten Vehco för att stödja fortsatt expansion och tillväxtplaner inom IoT. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Vehcos omfattande tillväxt inom telematik för flottor med kommersiella fordon. AddSecure kommer att stödja Vehcos expansion till nya marknader och produktområden samt genomförandet av nya kostnadseffektiva affärsmodeller och Vehcos utvecklingskapacitet.

23 apr 2018
 • Affärer
 • Händelser

Läs om hur Alwex Transport ökat volymen per transportledare och kunnat ta fler affärer med hjälp av Vehco

Alwex Transport har varit kund till Vehco sen 2008 och bolaget har länge legat långt fram med sina IT-lösningar. Under åren har man implementerat en rad funktioner från som effektiviserat verksamheten, som exempelvis minskad pappershantering, förbättrad kommunikation mellan förare och transportledning, snabba svar till kunder som undrar var deras leveranser är samt ökat antal affärer. Läs mer om hur Alwex arbetar med IT för att minska sin administration och öka sina affärsmöjligheter.

20 apr 2018
 • Händelser

Missa inte Vehco Nordic Customer Conference den 31 maj-1 juni på Marstrand

Häng med oss den 31 maj-1 juni till en av Västkustens finaste konferensställen för två halvdagar med seminarier, utbildningar, gruppdiskussioner, gästföreläsningar och presentation av vår senaste utveckling. Vi har förbokat rum på Marstrands Havshotell till konferensen till självkostnadspris. Eftersom rummen är begränsade rekommenderar vi att boka så snart som möjligt "först till kvarn".

23 mar 2018
 • Affärer
 • Business

Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco. Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

21 mar 2018
 • Produkter

Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco

Sidor

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems