Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Effektivisera kommunikationen via vår fordonsskärm Vehco Vision

vehco_vision_se_2019.pdf

Fyll i nedan information för att ladda ner dokumentet

Erbjud dina förare en modern, stabil och lättanvänd skärm i fordonet
Robust lösning som ”alltid är på”
Erbjuder en komplett uppsättning av funktioner och tjänster
Automatisk förarkortsinloggning
Inkoppling mot fordonet via FMS/CAN och färdskrivaren
Fast installation (Vision Fixed) eller möjlighet att arbeta utanför fordonet (Vision Mobile)
En stabil, men flexibel lösning där du kan hålla kontroll av dataförbrukningen och systemets drifttid
Bekymmersfri lösning, som sköts av Vehco. låg risk för virus, inget oönskat innehåll och inga problem med säkerhetsuppdateringar
Hantera din transportverksamhet effektivt genom smidig kommunikation och information i realtid mellan förarna och transportledningen

Med Vehco Vision erbjuds dina förare en lättanvänd, stabil och modern skärm i fordonen. Förarnas användargränssnitt är baserat  på en användarvänlig Androidapplikation, där förarna erbjuds en mängd tjänster som exempelvis visning av transportuppdrag, körbeteende och kör- och vilotider. Information från skärmen kan även användas för detaljerade rapporter om förarnas aktiviteter eller för att kommunicera i realtid mellan förare eller med transportledningen.

För transportledaren är Vehco Vision en stabil länk för att hantera förarna (skicka ut transportuppdrag och meddelanden till fordonet), för att förbättra arbetsflödena (detaljerade rapporter om aktiviteter) och förbättra hanteringen av transportuppdrag (uppdragsuppföljning i realtid).

Vehco Vision används tillsammans med fordonsdatorn Vehco Connect för att dra nytta av en anslutning till fordonet och färdskrivaren. Detta innebär en komplett lösning för progressiva transportföretag som vill effektivisera verksamheten genom att koppla ihop transportledningen, förarna och fordonen i realtid.Denna lösning gör alla viktiga data för en fullständig analys av dina transportaktiviteter tillgängliga i Co-Driver. Denna robusta lösning erbjuder en stor mängd användarvänliga funktioner både för förarna och för kontorspersonalen. Den täcker de flesta behov och krav som finns i ett modernt transportföretag.

Vehco Play Demo 
Vehco Vision tillsammans med Vehco Connect hjälper oss att effektivisera vår driftsenhet på ett effektivt sätt. Det är en komplett lösning som täcker alla våra behov av ett Fleet Management System.
Dennis Karlsson, Marketing Manager, Götene Kyltransporter
Kompatibilitet 
Vehco Connect
Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system