Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Inspiration till
smarta transporter

Nyheter, trender och erfarenheter inom IT och transporter från Vehco

Boka in vårens höjdpunkt

Vehco Kundträff på Lidingö 14-15 maj

Anmäl er här!

Inspelade webinars om smarta transporter

Attrahera de bästa förarna genom Sparsam Körning

Förare som är skickliga och motiverade har stor påverkan på lönsamheten inom ett transportföretag. Ett bra sätt att locka skickliga förare är att erbjuda en stimulerande arbetsplats med låg stressnivå. Framgångsrika transportföretag gör detta bland annat genom Sparsam Körning.

Visa webinar

Så förenklar du tidsrapportering och löneadministrationen för dina förare

Är er nuvarande hantering av förarnas löner tidskrävande och onödigt krånglig? Använder ni flera olika system eller manuell administration av tider och löner? Det finns nu bra möjligheter att förenkla och effektivisera såväl tidsrapportering samt lönehanteringen i ett och samma system. Se detta inspelade webbinarium där vi går igenom smarta sätt att förenkla arbetstidsrapporteringen och administrationen av förarnas löner.

Webbinariumet tar ca 50 min och hålls på svenska.

Visa webinar

Så lyckas du med ditt projekt inom Fleet Management

I centrum för transportföretagets verksamhet är ett system för hantering av fordonsflottan och förarna en bra möjlighet för att förbättra produktiviteten, arbetsuppgifterna och lönsamheten. I detta webbinarium ger vi dig idéer och tips för att lyckas med ett telematikprojekt
och för att maximera avkastningen på investeringen.

Visa webinar

6 steg för att lyckas med sparsam körning

Hos transportföretag är kostnaden för drivmedel ofta den största utgiften. Det finns därför stora anledningar att få förarna att köra snålt för att spara bränsle, utsläpp och minska slitaget på fordonen. I detta webinar går vi igenom de 6 viktigaste områdena för att lyckas med ett projekt för Sparsam Körning.

Visa webinar

Webinar: minska överträdelserna av kör- och vilotidsreglerna

Webinar om 5 effektiva sätt att minska antalet överträdelser av kör- och vilotidsreglerna. I detta webinar kommer vi att kort förklara området kör- och vilotider för att sedan gå igenom hur man som transportföretag kan arbeta proaktivt för att undvika regelöverträdelser och sanktionsavgifter.

Visa webinar

Minska väntetiderna vid lastning och lossning!

Inspelat webinar för hur man kan minska väntetiderna vid lastning och lossning! Vi intervjuar Axess Logistics och tittar på hur man på ett effektivt sätt kan mäta och minska de onödiga väntetider som är vanliga i branschen.

Visa webinar
Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system