Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vi söker javautvecklare med passion för smarta fordon i Göteborg

Som utvecklare hos Vehco ingår du i ett härligt team, där vass teknisk kunskap, kunskapsöverföring och spännande uppdrag är ledord. Vi behöver nu stärka upp vårt team med dig som vill ta chansen att vara med på vår IoT-resa. Vi är en organisation där man får mycket ansvar och beslutsvägarna är korta. Man får stor chans att påverka sin vardag och sitt eget arbete. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Tekniken
Vi arbetar bland annat med nedanstående tekniker där goda kunskaper i Java och Linux som plattform, är krav medan övriga tekniker är meriterande.

  • Java
  • Linux
  • CAN
  • Android
  • Bash/Python
  • C++
  • Erfarenhet från uppkopplade fordonsenheter är av stort värde.

Som utvecklare hos Vehco ingår du i ett team som ansvarar för Vehcos fordonsbaserade datorsystem, centrerat kring en Linuxbaserad ”black box” och ett Androidbaserat användargränssnitt.

Vem är DU
Du har god erfarenhet av Javautveckling och Linux är DIN plattform. Du är bekväm med att bygga och konfigurera kärna, bootsekvens, filsystem, nätverk och sätta upp ett säkert och stabilt system.

Du är en driven utvecklare som har lätt för att arbeta både i team och självständigt för att lösa kundens utmaningar. Du är van att driva utvecklingsprojekt framåt och delar gärna med dig av dina erfarenheter, samtidigt som du ständigt vill utvecklas vidare. Ny teknik och Internet-of-Things är saker som du går igång på.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att har du har högskoleutbildning men värderar även kunskap förvärvad genom passion och erfarenhet.

Varför Vehco
Vehco är ett spännande produktbolag som finns i Norden, Frankrike och Tyskland.

Här får du chansen att arbeta i ett tight team under frihet med hög teknisk höjd. Hos oss kommer du fortsätta utvecklas och kunna dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Vi sitter i fräscha lokaler i Mölndal och vi försöker göra kul saker tillsammans så ofta vi kan.

Ansök idag!
I den här processen samarbetar Vehco med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på cecilia.karlsson@dfind.se eller via telefon 070 346 80 95

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: Vehco AB
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Vi genomför rekryteringen tillsammans med Dfind, läs mer här!

Ansök här!

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
Ladda ner brochyrer, data sheets och bilder

Nyheter

fre, 2017-11-24
Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode".

fre, 2017-11-03
Axess Logistics berättar om hur de arbetar med Fleet Management för att optimera sin verksamhet

Vehco genomför kontinuerligt intervjuer med sina kunder för att lära sig om hur de arbetar för att effektivisera och optimera sina verksamheter för att spara pengar, tid och resurser samt för att förbättra kvalitet och intäkter. I denna intervju har vi pratat med Åsa Söder som arbetar med administrativ support hos Axess Logistics (Sammanslagning av Autolink, Motortransport och Skandiatransport).