Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehcos julklapp är att hjälpa familjerna i Zambia med ren energi

Vehco donerar pengar till företaget TRINE som finansierar projekt inom solenergi i områden där människor idag inte har tillgång till el. Vi hoppas att du delar samma engagemang som vi för att hjälpa människor i utvecklingsländer att få tillgång till ren energi för en hållbar planet.

Vehco stödjer familjer i Zambia

Ruth Chipokosa i Zambia som får tillgång till ren solenergi genom TRINE.

Genom vårt stöd till projekt inom solenergi, får människor som Ruth ovan tillgång till ren energi och dramatiskt sänkta kostnader för energi. Ruths familj kan nu använda lampor när det är mörkt, hålla sig uppdaterade via radio och barnen kan göra läxorna när de kommer hem från skolan när det är mörkt.

1 av 5 av alla människor lever i "energifattigdom". De måste förlita sig på fossila bränslen för matlagning, uppvärmning och belysning. Detta orsakar allvarliga hälsoproblem, dåliga studieresultat och en ökning av koldioxidutsläppen. Solenergi kan lösa detta!

Läs mer om projektet som vi stödjer här!

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

fre, 2018-03-23
Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco. Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

ons, 2018-03-21
Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco