Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehcos julklapp är att hjälpa familjerna i Zambia med ren energi

Vehco donerar pengar till företaget TRINE som finansierar projekt inom solenergi i områden där människor idag inte har tillgång till el. Vi hoppas att du delar samma engagemang som vi för att hjälpa människor i utvecklingsländer att få tillgång till ren energi för en hållbar planet.

Ruth Chipokosa i Zambia som får tillgång till ren solenergi genom TRINE.

Genom vårt stöd till projekt inom solenergi, får människor som Ruth ovan tillgång till ren energi och dramatiskt sänkta kostnader för energi. Ruths familj kan nu använda lampor när det är mörkt, hålla sig uppdaterade via radio och barnen kan göra läxorna när de kommer hem från skolan när det är mörkt.

1 av 5 av alla människor lever i "energifattigdom". De måste förlita sig på fossila bränslen för matlagning, uppvärmning och belysning. Detta orsakar allvarliga hälsoproblem, dåliga studieresultat och en ökning av koldioxidutsläppen. Solenergi kan lösa detta!

Läs mer om projektet som vi stödjer här!

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
Ladda ner brochyrer, data sheets och bilder

Nyheter

tors, 2018-01-18
Ahola Transport optimerar transportflödet med hjälp av Vehco

Ahola Transport har varit kund till Vehco sedan 2011 och samarbetet mellan bolagen har under åren fördjupats allt mer. Under de senaste åren har Ahola bland annat integrerat sin orderhantering med Vehco samt exporterar nu information från tjänsten Kör- och vilotider till sitt transportledningssystem för att optimera orderflödet. Att se fordon, gods och förarnas tider i realtid är centralt och gör det möjligt för Ahola att optimera hela transportflödet vilket resulterar i hög fyllnadsgrad, effektiva transporter och optimalt utnyttjande av förare och fordon. Klicka på länken för att läsa mer om hur Ahola effektiviserar sin verksamhet med Fleet Management från Vehco.

tis, 2017-12-19
Vehcos julklapp är att hjälpa familjerna i Zambia med ren energi

Vehco donerar pengar till företaget TRINE som finansiera