Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode". Det innebär att användarna av skärmen bara kan komma åt de program som Vehco har godkänt och distribuerat på enheten. Vanligtvis är vår egen Fleet Management Solution Vehco Co-Driver och det professionella navigationssystemet Sygic tillgängliga via "kiosk-mode". Denna lösning är ett naturligt steg för att följa vår vision att "Easy for everyone". Föraren kommer inte att kunna ladda ner eller använda program som inte är godkända av Vehco. Resultatet blir en lösning som är stabil och välkontrollerad, och där transporthanteringen på så sätt kan känna sig trygg med att rätt information alltid kan skickas in från fältet till kontoret (och vice versa).

Vehco visar nyheter inom Fleet Management på Solutrans

Vid mässan visades även den nya versionen av Sygic som är väl integrerad med Vehco Co-Driver. Fördelen med Sygic är möjligheten är att anpassa navigeringen efter fordonets och lastens natur via lastbilsinställningar. På så sätt kan förarna vara säkra på att den rekommenderade vägen till destinationen är lämplig för fordonet när det gäller vikt, höjd, typ av varor etc.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
On February 20:th at 16:05, one of our suppliers made a network change that disrupted the communication between our Connect-boxes and WebOffice. The communication was gone for 80 minutes until the error could be identified and fixed. Everything is back to normal now, but we will request a thorough report from our supplier on why it took so long time to fix.Sorry for the disruption - Vehco Operations

Nyheter

fre, 2018-02-23
Vehcos tävling för Sparsam Körning sänkte utsläppen med 1850 ton CO2

Under våren 2017 bjöd Vehco in sina kunder till tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge 2017”. Tävlingen blev en stor framgång då ett 50-tal bolag med ca 7 600 förare och 3 500 fordon valde att delta. Vehcos estimat visar på minskade utsläpp av CO2 med ca 1850 ton och reducerad bränsleförbrukning med ca 701 000 liter diesel för de bolag som var med.

tis, 2018-01-30
Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods nya kunder hos Vehco

Vi hälsar Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods välkomna som nya kunder hos Vehco! Bolagen ingår i samma koncern och de verkar inom flera olika specialområden med transporter över hela Sverige. Totalt kommer ca 55 system av typen Vehco Connect med Vehco Mobile i surfplatta att installeras i bolagets fordon.