Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode". Det innebär att användarna av skärmen bara kan komma åt de program som Vehco har godkänt och distribuerat på enheten. Vanligtvis är vår egen Fleet Management Solution Vehco Co-Driver och det professionella navigationssystemet Sygic tillgängliga via "kiosk-mode". Denna lösning är ett naturligt steg för att följa vår vision att "Easy for everyone". Föraren kommer inte att kunna ladda ner eller använda program som inte är godkända av Vehco. Resultatet blir en lösning som är stabil och välkontrollerad, och där transporthanteringen på så sätt kan känna sig trygg med att rätt information alltid kan skickas in från fältet till kontoret (och vice versa).

Vid mässan visades även den nya versionen av Sygic som är väl integrerad med Vehco Co-Driver. Fördelen med Sygic är möjligheten är att anpassa navigeringen efter fordonets och lastens natur via lastbilsinställningar. På så sätt kan förarna vara säkra på att den rekommenderade vägen till destinationen är lämplig för fordonet när det gäller vikt, höjd, typ av varor etc.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
Ladda ner brochyrer, data sheets och bilder

Nyheter

fre, 2017-11-24
Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode".

fre, 2017-11-03
Axess Logistics berättar om hur de arbetar med Fleet Management för att optimera sin verksamhet

Vehco genomför kontinuerligt intervjuer med sina kunder för att lära sig om hur de arbetar för att effektivisera och optimera sina verksamheter för att spara pengar, tid och resurser samt för att förbättra kvalitet och intäkter. I denna intervju har vi pratat med Åsa Söder som arbetar med administrativ support hos Axess Logistics (Sammanslagning av Autolink, Motortransport och Skandiatransport).