Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco.

Under 2017 lanserades Vehco Vision Fixed, en androidskärm för användning i kommersiella fordon som är ansluten till den inbyggda datorn Vehco Connect. Baserat på kundernas krav, lanseras nu Vehco Vision Mobile. Den nya surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med Vehco Connect (när man är intresserad av att samla in data från fordonet eller färdskrivaren).

 

Den nya 7’-skärmen levereras med inbyggt modem, GPS, kamera, hållare och laddare. Det har tagits fram för transportföretag som behöver en enhet som stöder mobilitet men där man önskar hålla nere driftskostnaderna. Detta sker genom att androidskärmen delvis är låst för nedladdning av externa appar vilket möjliggör att man bland annat kan säkerställa högre stabilitet och upptid samt lägre kostnader för datakommunikation (SIM-trafik). Det innebär att endast appar som har godkänts av Vehco kan aktiveras och användas i skärmen. Typiska funktioner som den nya surfplattan erbjuder är dokumentskanning, fotografering av skadat gods med kameran, underskrift via signaturer på skärmen och skanning av streckkoder.

Naturligtvis erbjuds även övriga av Vehcos tjänster på Vision Mobile (med eller utan Vehco Connect). Exempel på sådana funktioner omfattar Positionering, Spårning, Navigering, Meddelanden, Order- och uppdragshantering, Kör- och vilotider, Sparsam Körning, Aktiviteter och Fjärrkopiering av färdskrivare och förarkort.

 

"Med Vehco Vision Mobile erbjuder vi våra kunder en användarvänlig surfplatta med kontrollerad flexibilitet. Jag tror att den kommer att bli ett populärt val för många av våra kunder som värdesätter en bekymmersfri lösning som stödjer mobil användning”, säger Anna Stoldt, CSMO på Vehco.

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

fre, 2018-03-23
Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco. Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

ons, 2018-03-21
Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco