Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco förstärker organisationen i Finland med Heidi Howard

Vehco förstärker sin nordiska organisation genom Heidi Howard som den 8 januari började arbeta som Sales Manager för Vehco i Finland. Heidi kommer att ansvara för försäljning till nya och befintliga kunder på den finska marknaden. Närmast har Heidi arbetat som VD på SmartShop Scandinavia AB som erbjuder varuautomater som består av hårdvara, mjukvara, webbapplikation, integrationer till kundens egna kassasystem inom dagligvaruhandeln. Hos SmartShop fick Heidi en bra grund för att förstå och kunna förklara hur ett tekniskt avancerat system kan underlätta för kundens dagliga arbete.

 

Heidi Howard - Säljchef för Vehco i Finland

Heidi har även bakgrund inom transportbranschen genom ledande befattningar inom ett flertal e-handelsbolag där Heidi bland annat ansvarat för bolagens  logistik mellan Sverige och Finland.  

 Andreas Östlund, Nordisk Säljchef för Vehco kommenterar: "Heidi kommer att bli en stor tillgång för oss. Vi är glada att kunna välkomna henne ombord för att vara en del av vår nuvarande framgångsrika verksamhet och vår framtida tillväxt. Vi tror att Heidi starkt kommer att bidra till vår framgångsrika utveckling på den finska marknaden ".

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

mån, 2018-04-23
Läs om hur Alwex Transport ökat volymen per transportledare och kunnat ta fler affärer med hjälp av Vehco

Alwex Transport har varit kund till Vehco sen 2008 och bolaget har länge legat långt fram med sina IT-lösningar. Under åren har man implementerat en rad funktioner från som effektiviserat verksamheten, som exempelvis minskad pappershantering, förbättrad kommunikation mellan förare och transportledning, snabba svar till kunder som undrar var deras leveranser är samt ökat antal affärer. Läs mer om hur Alwex arbetar med IT för att minska sin administration och öka sina affärsmöjligheter.

fre, 2018-04-20
Missa inte Vehco Nordic Customer Conference den 31 maj-1 juni på Marstrand

Häng med oss den 31 maj-1 juni till en av Västkustens finaste konferensställen för två halvdagar med seminarier, utbildningar, gruppdiskussioner, gästföreläsningar och presentation av vår senaste utveckling. Vi har förbokat rum på Marstrands Havshotell till konferensen till självkostnadspris. Eftersom rummen är begränsade rekommenderar vi att boka så snart som möjligt "först till kvarn".