Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Vehco förstärker organisationen i Finland med Heidi Howard

Vehco förstärker sin nordiska organisation genom Heidi Howard som den 8 januari började arbeta som Sales Manager för Vehco i Finland. Heidi kommer att ansvara för försäljning till nya och befintliga kunder på den finska marknaden. Närmast har Heidi arbetat som VD på SmartShop Scandinavia AB som erbjuder varuautomater som består av hårdvara, mjukvara, webbapplikation, integrationer till kundens egna kassasystem inom dagligvaruhandeln. Hos SmartShop fick Heidi en bra grund för att förstå och kunna förklara hur ett tekniskt avancerat system kan underlätta för kundens dagliga arbete.

 

Heidi Howard - Säljchef för Vehco i Finland

Heidi har även bakgrund inom transportbranschen genom ledande befattningar inom ett flertal e-handelsbolag där Heidi bland annat ansvarat för bolagens  logistik mellan Sverige och Finland.  

 Andreas Östlund, Nordisk Säljchef för Vehco kommenterar: "Heidi kommer att bli en stor tillgång för oss. Vi är glada att kunna välkomna henne ombord för att vara en del av vår nuvarande framgångsrika verksamhet och vår framtida tillväxt. Vi tror att Heidi starkt kommer att bidra till vår framgångsrika utveckling på den finska marknaden ".

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
Här hittar du aktuell driftinformation.

Nyheter

tis, 2018-01-30
Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods nya kunder hos Vehco

Vi hälsar Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods välkomna som nya kunder hos Vehco! Bolagen ingår i samma koncern och de verkar inom flera olika specialområden med transporter över hela Sverige. Totalt kommer ca 55 system av typen Vehco Connect med Vehco Mobile i surfplatta att installeras i bolagets fordon.

tis, 2018-01-23
Vehco förstärker organisationen i Finland med Heidi Howard

Vehco förstärker sin nordiska organisation genom Heidi Howard som den 8 januari började arbeta som Sales Manager för Vehco i Finland. Heidi kommer att ansvara för försäljning till nya och befintliga kunder på den finska marknaden.