Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco!

Road Cargo är ett transportföretag som består av nio egna åkerikontor. Bolaget har erfarenhet och kunnande inom både lastbilstransporter och järnvägstransporter. Denna struktur gör att man har ett brett tjänsteutbud med kundanpassade transportlösningar som levereras med hög servicenivå.

Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Systemen består av fordonsdatorn Vehco Connect med den fasta androidskärmen Vehco Vision Fixed och tjänsterna Positionering, Snabbmeddelanden, Sparsam Körning, Checklista, Färdskrivarkopiering, Aktiviteter samt Kör & Vilotider. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

Även visning av Kör- och Vilotider för förare och transportledning i realtid samt förenklad administration av fjärrkopiering av färdskrivare och förarkort är viktigt för Road Cargo. Huvudkriterier för val av Vehco som leverantör var Vehcos kompletta och breda lösning som väl svarade upp mot Road Cargos behov samt att systerföretaget EB Logistik även använt Vehcos lösning framgångsrikt sedan en tid tillbaka

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
No known current operational problems

Nyheter

fre, 2018-03-23
Road Cargo effektiviserar verksamheten med Vehco

Vi hälsar Road Cargo välkomna som ny kund till Vehco. Road Cargo har nu installerat system från Vehco till 17 av sina fordon. Fokus i projektet ligger på att få en förbättrad översikt över fordonsflottan (genom Positioneringstjänsten) och sänkt bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan via Sparsam körning.

ons, 2018-03-21
Vehco lanserar Vehco Vision Mobile på SITL i Paris

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel androidskärm för användning i kommersiella fordon. Surfplattan kan användas fristående eller tillsammans med den inbyggda datorn Vehco Connect, när man vill komma åt data från fordonet eller färdskrivaren. Den nya skärmen erbjuder större flexibilitet och högre produktivitet för transportföretag som behöver en surfplatta för kommersiella fordon som förvaltas av Vehco