Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Nyheter

24 nov 2017
 • Händelser

Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode".

03 nov 2017
 • Affärer
 • Händelser

Axess Logistics berättar om hur de arbetar med Fleet Management för att optimera sin verksamhet

Vehco genomför kontinuerligt intervjuer med sina kunder för att lära sig om hur de arbetar för att effektivisera och optimera sina verksamheter för att spara pengar, tid och resurser samt för att förbättra kvalitet och intäkter. I denna intervju har vi pratat med Åsa Söder som arbetar med administrativ support hos Axess Logistics (Sammanslagning av Autolink, Motortransport och Skandiatransport).

03 nov 2017

Webinar om hantering av förarnas arbetstider den 15 nov kl 13:30

I detta webinar, den 15 nov kl 13:30, kommer vi berätta om hur framgångsrika åkerier gör för att utnyttja informationen i färdskrivarna för att få bättre koll på förarnas arbetstider för att spara tid och pengar! Vi kommer bland annat att prata om Arbetstidsrapportering, Kör- och vilotider och fjärrkopiering av förarkort och färdskrivare. Genomgången tar ca 35 min (ca 20 min presentation, 10 min intervju med kunder, 5 min för diskussion) Webinaret kommer hållas på svenska. Läs mer och anmäl dig via att klicka på rubriken ovan.

18 okt 2017
 • Business
 • Corporate
 • Händelser

Dagab Backa ny totalledare i Vehco Eco Driving Challenge!

I vår tävling "Vehco Eco-Driving Challenge 2017", som handlar om att få förarna hos våra kunder att köra så sparsamt som möjligt, har Dagab Backa nu tagit första platsen både i Sverige och internationellt! Bolaget har gjort en jättefin prestation och passerat en efter en av sina motståndare. Total deltar ca 9000 förare i ett 50-tal bolag i tävlingen. I samband med att vi uppdaterade resultatet denna vecka kunde vi notera att Dagab Backas genomsnittliga index förra veckan i Sparsam Körning stigit till toppnoteringen 87.8! Vi blev givetvis nyfikna hur man når så bra resultat inom Sparsam Körning så vi har intervjuat Fredrik Lotzner som är ansvarig för förarna och fordonen hos Dagab Backa. Klicka vidare för att läsa intervjun!

03 okt 2017
 • Business
 • Corporate

Vehco söker marknadskoordinator (vikariat) med placering i Göteborg

Vehco söker en marknadskoordinator då vår nuvarande koordinator i Frankrike kommer att vara föräldraledig from 1 dec 2017. Positionen är tillgänglig med start så snart som möjligt och ca 12 månader framåt. Marknadskoordinatorn kommer att arbeta tillsammans med koncernens marknadsföringsteam för att stödja marknadsföringsaktiviteterna för både Vehco Group och dess franska dotterbolag.

28 sep 2017
 • Affärer

Lastbilscentralen Värnamo/Ljungby ny kund till Vehco!

Vi hälsar Lastbilscentralen Värnamo/Ljungby välkomna som nya kunder hos Vehco! Bolaget är ett entreprenadföretag som utför transporter, schaktning, grus- och jordleveranser samt markentreprenader med kontor i Värnamo och verksamheter i Ljungby och Vrigstad.

21 sep 2017
 • Affärer

AK Ekbergs Åkeri AB och PH Tank AB hälsas välkomna som nya kunder hos Vehco

Vi hälsar AK Ekbergs Åkeri AB och PH Tank AB välkomna som nya kunder hos Vehco! Bolagen ingår i samma koncern och de bedriver tank-, tankcontainer-, plåt- och bulktransporter från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Totalt har man installerat system från Vehco i 14 av sina fordon (Vehco Connect Mobile med surfplatta).

08 sep 2017
 • Händelser

Missa inte vårt webinar "6 steg för att lyckas med Sparsam Körning" den 27 september

Baserat på våra erfarenheter berättar vi under detta webinar om de 6 steg som vi tycker är viktiga för att lyckas med projekt inom Sparsam Körning!

11 aug 2017
 • Business

Skoogs åkeri berättar om hur de effektiviserar sin verksamhet med Vehco i Trailer Magazine

I en artikel i Trailer nr 8 2017 berättar anställda vid Skoogs Åkeri i Ängelholm hur man med hjälp av Vehcos system kan förenkla och effektivisera sitt dagliga arbete för transportledning och ute i fordonet. 

"Ett av målen med Vehcos IT-lösningar för åkeribranschen är att underlätta chaufförens vardag. Något man lyckats med enligt Håkan
Larsson på Skoogs Åkeri i Ängelholm."

28 jun 2017
 • Business
 • Händelser

Det franska åkeriet Laporte fortsätter att vara i topp i Vehco Eco-Driving Challange

I Vehcos tävling inom Sparsam Körning visar det franska företaget Transports Laporte konstant mycket bra resultat, och företaget ligger ofta i topp genom ett högt sparsamindex. Ofta har företaget ett genomsnitt på 83 till 85 av 100. Detta resultat ger företaget möjlighet att vinna tävlingen i slutet av året. Vad är hemligheten?

Sidor

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
Ladda ner brochyrer, data sheets och bilder