Välj ditt land för kommersiell och lokal information

Nyheter

23 feb 2018
 • Händelser

Vehcos tävling för Sparsam Körning sänkte utsläppen med 1850 ton CO2

Under våren 2017 bjöd Vehco in sina kunder till tävlingen ”Vehco Eco-Driving Challenge 2017”. Tävlingen blev en stor framgång då ett 50-tal bolag med ca 7 600 förare och 3 500 fordon valde att delta. Vehcos estimat visar på minskade utsläpp av CO2 med ca 1850 ton och reducerad bränsleförbrukning med ca 701 000 liter diesel för de bolag som var med.

30 jan 2018
 • Affärer

Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods nya kunder hos Vehco

Vi hälsar Sävsjö Transport och Sävsjö Termogods välkomna som nya kunder hos Vehco! Bolagen ingår i samma koncern och de verkar inom flera olika specialområden med transporter över hela Sverige. Totalt kommer ca 55 system av typen Vehco Connect med Vehco Mobile i surfplatta att installeras i bolagets fordon.

23 jan 2018
 • Händelser

Vehco förstärker organisationen i Finland med Heidi Howard

Vehco förstärker sin nordiska organisation genom Heidi Howard som den 8 januari började arbeta som Sales Manager för Vehco i Finland. Heidi kommer att ansvara för försäljning till nya och befintliga kunder på den finska marknaden.

18 jan 2018
 • Business

Ahola Transport optimerar transportflödet med hjälp av Vehco

Ahola Transport har varit kund till Vehco sedan 2011 och samarbetet mellan bolagen har under åren fördjupats allt mer. Under de senaste åren har Ahola bland annat integrerat sin orderhantering med Vehco samt exporterar nu information från tjänsten Kör- och vilotider till sitt transportledningssystem för att optimera orderflödet. Att se fordon, gods och förarnas tider i realtid är centralt och gör det möjligt för Ahola att optimera hela transportflödet vilket resulterar i hög fyllnadsgrad, effektiva transporter och optimalt utnyttjande av förare och fordon. Klicka på länken för att läsa mer om hur Ahola effektiviserar sin verksamhet med Fleet Management från Vehco.

19 dec 2017
 • Händelser

Vehcos julklapp är att hjälpa familjerna i Zambia med ren energi

Vehco donerar pengar till företaget TRINE som finansierar projekt inom solenergi i områden där människor idag inte har tillgång till el.

24 nov 2017
 • Händelser

Vehco presenterar kiosk-mode version av Vehco Vison på SOLUTRANS

Under mässan SOLUTRANS, som är en internationell utställning för transportlösningar i Lyon den 21-25 november, presenterade Vehco ett par nya och uppdaterade tjänster och produkter. En av nyheterna var Vehcos androidskärm Vehco Vision med "kiosk-mode".

03 nov 2017
 • Affärer
 • Händelser

Axess Logistics berättar om hur de arbetar med Fleet Management för att optimera sin verksamhet

Vehco genomför kontinuerligt intervjuer med sina kunder för att lära sig om hur de arbetar för att effektivisera och optimera sina verksamheter för att spara pengar, tid och resurser samt för att förbättra kvalitet och intäkter. I denna intervju har vi pratat med Åsa Söder som arbetar med administrativ support hos Axess Logistics (Sammanslagning av Autolink, Motortransport och Skandiatransport).

03 nov 2017

Webinar om hantering av förarnas arbetstider den 15 nov kl 13:30

I detta webinar, den 15 nov kl 13:30, kommer vi berätta om hur framgångsrika åkerier gör för att utnyttja informationen i färdskrivarna för att få bättre koll på förarnas arbetstider för att spara tid och pengar! Vi kommer bland annat att prata om Arbetstidsrapportering, Kör- och vilotider och fjärrkopiering av förarkort och färdskrivare. Genomgången tar ca 35 min (ca 20 min presentation, 10 min intervju med kunder, 5 min för diskussion) Webinaret kommer hållas på svenska. Läs mer och anmäl dig via att klicka på rubriken ovan.

18 okt 2017
 • Business
 • Corporate
 • Händelser

Dagab Backa ny totalledare i Vehco Eco Driving Challenge!

I vår tävling "Vehco Eco-Driving Challenge 2017", som handlar om att få förarna hos våra kunder att köra så sparsamt som möjligt, har Dagab Backa nu tagit första platsen både i Sverige och internationellt! Bolaget har gjort en jättefin prestation och passerat en efter en av sina motståndare. Total deltar ca 9000 förare i ett 50-tal bolag i tävlingen. I samband med att vi uppdaterade resultatet denna vecka kunde vi notera att Dagab Backas genomsnittliga index förra veckan i Sparsam Körning stigit till toppnoteringen 87.8! Vi blev givetvis nyfikna hur man når så bra resultat inom Sparsam Körning så vi har intervjuat Fredrik Lotzner som är ansvarig för förarna och fordonen hos Dagab Backa. Klicka vidare för att läsa intervjun!

03 okt 2017
 • Business
 • Corporate

Vehco söker marknadskoordinator (vikariat) med placering i Göteborg

Vehco söker en marknadskoordinator då vår nuvarande koordinator i Frankrike kommer att vara föräldraledig from 1 dec 2017. Positionen är tillgänglig med start så snart som möjligt och ca 12 månader framåt. Marknadskoordinatorn kommer att arbeta tillsammans med koncernens marknadsföringsteam för att stödja marknadsföringsaktiviteterna för både Vehco Group och dess franska dotterbolag.

Sidor

Håll dig uppdaterad genom att få nyhetsbrev, de senaste blogginläggen samt inbjudningar till våra webinars
Se filmer som beskriver Vehco, våra lösningar och hur våra kunder använder våra system
On February 20:th at 16:05, one of our suppliers made a network change that disrupted the communication between our Connect-boxes and WebOffice. The communication was gone for 80 minutes until the error could be identified and fixed. Everything is back to normal now, but we will request a thorough report from our supplier on why it took so long time to fix.Sorry for the disruption - Vehco Operations